fbpx
Sari la conținut

branding si identitate vizuala

Branding și Identitate Vizuală

Brandingul și identitatea vizuală sunt cele mai importante aspecte ale afacerii tale și trebuie să însoțească fiecare activ pe care îl folosești. Este esențial să menții consecvența mărcii în întreaga strategie de marketing. Vom cerceta și explora afacerea ta și clienții săi pentru a produce o identitate care va putea fi recunoscută instantaneu. Contactează GALLMANIA Creative pentru ajutor cu nevoile tale de design și branding.

 

De la Logo Până la un Site Interactiv

Indiferent dacă este nou inființat, stabilit sau doar are nevoie de un aspect la zi – putem crea o impresie memorabilă și de durată pentru compania ta. Indiferent de dimensiunea tipului de afacere pe care o ai, îți putem planifica, crea și implementa identitatea afacerii tale și o putem comunica pe web. Designerii noștri au cunoștințe și experiență vaste cu Photoshop, Illustrator, InDesign, Dimension și Microsoft Office și îți vor oferi orice format necesar.

Hai să lansăm împreună următorul tău proiect

Dacă ești în căutarea unei agenții care să te ajute în crearea unei prezențe online remarcabile, atunci te afli unde trebuie. Noi te putem ajuta să îți propulsezi afacerea la un alt nivel.