fbpx
Sari la conținut

Despre Noi

povestea noastra o agentie de creatie

Povestea noastră

Totul a început în 2008, imediat după debutul crizei economice, când o echipă de tineri cu vise mari și speranță în suflet au lansat o televiziune locală în Reghin, județul Mureș. A fost un drum plin cu obstacole, dar am reușit să ne menținem activitatea până în 2016, când presiunile politice au ajuns într-un final să ne facă imposibilă continuarea activității în condiții optime.
În acești aproape 8 ani am reușit să acumulăm cu mult peste 10000 de ore de experiență. Cu această experiență ne-am continuat fiecare drumul, unii dintre noi ajungând să lucreze la branduri mari de media (TVR, Radio România, România TV, etc). Multe experiențe noi și diplome s-au adăugat la portofoliul nostru între timp. În 2021, o mică parte din această echipă a decis să înființeze GALLMANIA Creative, un brand prin care ne putem împărtăși cu voi toate cunoștințele acumulate.

Ce idei ne propulsează

Suntem designeri creativi și deschiși, dar mai presus de toate, iubitori de frumos. Ne dorim să lucrăm cu oameni și organizații pasionate – cei care caută modalități de a-și insufla brandul cu sens, claritate și o energie reînnoită din interior spre exterior. Mai simplu spus, ne place să credem că noi creăm mărci pentru clienții care doresc să-și trăiască brandul în fiecare zi.
Transformăm în realitate visul clienților noștri.

Suntem eficienți

Anii de experiență ne-au învățat să lucrăm repede și precis. Cu toate că ne place foarte mult să experimentăm, în mare parte suntem fideli uneltelor pe care le folosim și le cunoaștem foarte bine.

Dedicați

Pentru noi, cea mai mare plăcere este atunci când vedem că am creat ceva frumos și durabil și ne place să transformăm fiecare proiect într-un succes.

Calificați

Portofoliul ne oglindește priceperea, iar diplomele obținute de-a lungul anilor ne demonstrează calificarea.