fbpx
Sari la conținut

Ceea ce oferim, prin exemple

Design grafic și branding

La baza noastră, suntem gânditori creativi și ne specializăm în design grafic și branding. Echipa noastră de designeri talentați lucrează îndeaproape cu clienții pentru a crea design-uri vizualmente impresionante care să comunice eficient mesajul mărcii lor. De la dezvoltarea de logo-uri și cărți de vizită unice până la crearea de broșuri atrăgătoare, oferim soluții complete de branding care ajută afacerile să iasă în evidență și să creeze o impresie durabilă. Abordarea noastră creativă ne permite să gândim dincolo de convențional și să creăm design-uri care se evidențiază cu adevărat într-un mediu aglomerat.

Logouri

Crearea unui logo este un proces important în dezvoltarea imaginii unei companii sau a unei mărci. În timp ce un logo ar trebui să fie vizualmente atractiv, el trebuie să transmită și o idee clară despre ceea ce reprezintă afacerea respectivă. Înțelegerea valorilor și a personalității companiei este cheia pentru a crea un logo care să se potrivească perfect cu aceasta.

La începutul procesului, designerul va face cercetări și va discuta cu clientul pentru a înțelege ce reprezintă brandul și ce mesaj ar trebui să transmită logo-ul. În funcție de acest lucru, se vor crea diverse schițe și propuneri pentru logo, care vor fi ulterior rafinate și îmbunătățite în funcție de feedback-ul clientului.

Un logo reușit este unul care este simplu și ușor de recunoscut, dar care, în același timp, transmite mesajul corect și creează o impresie puternică asupra publicului.

Postere

Folosim cele mai bune practici în designul grafic pentru a ne asigura că fiecare poster pe care îl realizăm transmite mesajul dorit într-un mod eficient și vizual atrăgător. Oferim opțiuni de personalizare pentru a ne asigura că posterele noastre se potrivesc perfect cu nevoile și preferințele clienților noștri. 

Broșuri

Despre broșura noastră: este un instrument de marketing esențial pentru a-ți prezenta afacerea într-un mod atractiv și informativ. Design-ul deosebit și conținutul captivant atrag atenția potențialilor clienți și oferă informațiile necesare pentru a-i convinge să aleagă afacerea ta. Disponibilă într-o gamă largă de dimensiuni și formate, broșura noastră poate fi personalizată pentru a se potrivi cu brandul și nevoile tale specifice.

Flyere și Fluturașe

Creăm design-uri personalizate pentru flyere și fluturașe, adaptate nevoilor unice ale fiecărui client. Folosim culori, fonturi și grafică pentru a crea un design coerent și bine structurat, care să atragă publicul țintă și să transmită mesajul eficient. Oferim soluții personalizate, indiferent de preferințele dvs. și furnizăm design-ul în diferite formate de fișiere pentru o utilizare ușoară.

Bannere

Fie că aveți nevoie de bannere pentru promovarea unui produs sau serviciu, sau pentru evenimente sau campanii de marketing, noi suntem aici să vă ajutăm să atrageți atenția și să vă diferențiați de concurență. Vă putem oferi opțiuni multiple de dimensiuni, formate și stiluri, astfel încât să puteți alege opțiunea care se potrivește cel mai bine nevoilor dumneavoastră și bugetului.

Design pentru Textile, Tricouri, Rashguard etc.

Echipa noastră poate crea design-uri personalizate pentru textile, inclusiv rashguard-uri și tricouri. De la modele simple la cele complexe și colorate, ne adaptăm la orice stil și temă. Vă putem oferi opțiuni de personalizare pentru a se potrivi nevoilor dvs., astfel încât să aveți un design unic și deosebit pentru produsele dvs.

Catalog Produse

Oferim servicii profesionale de design pentru cataloage de produse, care sunt personalizate pentru a comunica mesajul brandului și a atrage atenția publicului țintă. Utilizăm cele mai recente tehnologii și softuri de editare pentru a crea cataloage bine structurate, care pun în valoare produsele și serviciile oferite de clienții noștri.

Cărți de Vizită

Crearea unui design pentru o carte de vizită este importantă pentru o primă impresie puternică și memorabilă. Design-ul trebuie să fie simplu, reprezentativ și să reflecte valorile, serviciile și experiența afacerii. Alegerea culorilor și fontului potrivite, adăugarea unui logo bine proiectat, toate acestea contribuie la un card de vizită atractiv și eficient în promovarea mărcii.

Lista de Prețuri

Prețuri începând de la 150 RON / 30 €
 • Logo / Logo Premium de la 200 RON / 40 €
 • Cărți de Vizită / Fluturaș / Flyer de la 150 Lei / 30 €
 • Creare Broșuri / Pliante de la 199 Lei / 40 €
 • Afiș / Poster / Banner Stradal de la 350 Lei / 70 €
 • Design pentru Textile, Tricouri, Rashguard de la 200 Lei / 40 €
 • Roll-Up de la 199 Lei / 40 €
 • Invitații de la 199 Lei / 40 €
 • Catalog de Prezentare / Produse de la 499 Lei / 100 €
 • Banner/Ad de la 150 Lei / 30 €
 • Meniu Restaurant/Pub de la 399 Lei / 80 €

Reclame Video, Spoturi Publicitare și Post Producție

La stația noastră de Editare Video, echipa noastră de editori talentați și cu experiență utilizează cele mai noi tehnologii și software-uri pentru a da viață ideilor dumneavoastră de reclame și spoturi publicitare. Prin intermediul serviciilor noastre de post-producție, adăugăm efecte vizuale și grafică în mișcare, îmbunătățim calitatea sunetului și culorilor, și edităm videoclipurile pentru a se potrivi perfect cu mesajul dumneavoastră de brand. Putem crea spoturi publicitare scurte și atractive, potrivite pentru televiziune sau pentru difuzarea online, în funcție de preferințele dumneavoastră. Suntem aici să vă ajutăm să vă promovați afacerea într-un mod eficient și memorabil.

Motion Graphics

Editarea de Motion Graphics este procesul de a combina elemente de animație 2D sau 3D, grafică în mișcare, efecte vizuale și sunet, pentru a crea o piesă de design dinamică și captivantă. Aceste elemente pot fi animate separat sau integrate în videoclipuri existente pentru a spori impactul vizual și a crea o poveste coerentă și memorabilă. Editorii de Motion Graphics folosesc instrumente specializate de editare video pentru a combina aceste elemente într-o producție finală care poate fi folosită în diferite medii, cum ar fi televiziunea, site-urile web, prezentările și materialele de marketing. Procesul de editare de Motion Graphics necesită o combinație de cunoștințe de design și competențe tehnice, împreună cu o viziune creativă pentru a crea producții vizuale atractive și eficiente.

Promovare Eveniment

Editarea de video de promovare eveniment este o soluție excelentă pentru a vă face evenimentul să iasă în evidență. Echipa noastră de editori talentați poate transforma filmările dumneavoastră într-un videoclip captivant și profesionist, personalizat și adaptat nevoilor dumneavoastră. Putem adăuga efecte speciale, grafică în mișcare și interviuri pentru a oferi o perspectivă mai profundă și personală asupra evenimentului dumneavoastră. Videoclipul poate fi încărcat pe orice serviciu de găzduire video disponibil, cum ar fi YouTube sau Vimeo, pentru a ajunge la publicul potrivit în mod eficient.

Post Producție

Editarea de post-producție transformă filmările brute într-un produs final de înaltă calitate, prin adăugarea de efecte vizuale și sonore, îmbunătățirea culorilor și a luminozității și tăierea secvențelor. Echipa noastră de editori talentați utilizează cele mai noi software-uri și tehnologii pentru a crea videoclipuri captivante și profesionale, adaptate nevoilor clienților.

Intro și Outro

Specializarea noastră include editarea de intro-uri și outro-uri video personalizate și captivante, adăugând un plus de profesionalism și originalitate videoclipurilor tale. Putem crea grafică în mișcare, animație 2D și 3D, titluri, efecte vizuale și sonore pentru a completa identitatea vizuală a afacerii tale sau mesajul videoclipului tău.

Lista de Prețuri

Prețuri începând de la 300 RON / 70 €
 • Lista de prețuri la creația video se stabilește în funcție de complexitatea cerinței