fbpx
Sari la conținut

Promouri Video

Produs nou? Poate vrei să faci un special? Transmite mesajul ușor și eficient cu o campanie video. Acesta poate fi o pagină de destinație sau o reclamă pe Facebook. Mergi acolo unde este publicul sau invită-i la tine. Fii un lider în gândire. Crește-ți urmărirea și influența pe rețelele sociale prin puterea video-ului. Ai o mulțime de idei grozave, sfaturi și înțelepciune de împărtășit și există un ocean de spectatori care așteaptă să se aboneze. Deci, care este povestea ta? Un videoclip de promo este cel mai bun mod de a-ți conecta publicul la mesajul tău. GALLMANIA te va ajuta să crești.

 

Post-producție

Unde este Editarea Video acolo se întâmplă magia. Cu cele mai recente software și editori talentați, filmările tale sunt transformate într-o operă de artă. Serviciile noastre de post-producție includ grafică în mișcare, titluri, animație 2D și 3D, voce-over, efecte vizuale, muzică, design de sunet și gradare de culoare. Dacă ți-o poți imagina,noi probabil o putem face. Poți obține videoclipul final în orice mediu dorești. Avem capacitatea internă de a exporta în orice format de fișier și de a încărca în orice serviciu de găzduire video disponibil (YouTube, Vimeo, Instagram, Facebook). De asemenea, putem încorpora videoclipul în propriul site web.

Hai să lansăm împreună următorul tău proiect

Dacă ești în căutarea unei agenții care să te ajute în crearea unei prezențe online remarcabile, atunci te afli unde trebuie. Noi te putem ajuta să îți propulsezi afacerea la un alt nivel.